Deze blogster lijkt als twee druppels water op Ariana Grande

De echte Ariana Grande

De Amerikaanse blogster Jami Alix Singer is razend populair, maar dat heeft niet alleen met haar kleurrijke posts in Los Angeles te maken. Het is vooral haar uiterlijk die haar veel fans oplevert. De vrouw van 24 jaar lijkt immers sprekend op de Amerikaanse popster Ariana Grande.

Jami Alix Singer woont in Los Angeles, waar ze haar dagen vult met hippe foto’s maken voor haar Instagrampagina. Ze heeft bijna honderdduizend volgers en die zijn het erover eens dat ze sprekend op ‘No Tears Left To Cry’-zangeres Ariana Grande lijkt. “Jullie lijken wel tweelingen”, komt er terug in de reacties onder de foto’s.

Jami heeft lange, lichtbruine lokken met blonde strengen in. Die draagt ze vaak op dezelfde manier als de popster. Ook de structuur van haar gezicht en de manier waarop ze zich opmaakt komt overeen met die van de ster.

De jonge vrouw hoort heel vaak dat ze een beroemd evenbeeld heeft. “Ik werd voor het eerst met haar vergeleken op school. Een paar mensen zeiden met dat ik op Ariana Grande leek. Op dat moment speelde ze nog mee in de televisiereeks Victorious”, zegt ze in een reactie aan tienerblad Seventeen.

Door vwh
Meest recent