Abonnee worden? Kies je leesformule

09/05/2019 - TV & Radio
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Brahim en de ‘erdoordopjes’: zolang de voorraad strekt.  VRT

MNM deelt ‘erdoordopjes’ uit aan studenten

Een radiozender die studenten aanport om naar Marathonradio te luisteren en tegelijk oordopjes uitdeelt: daarvoor moet je MNM heten.

MNM zet dit jaar drie generaties in voor Marathonradio, de actie die studenten drie weken lang een hart onder de riem steekt: Peter Van de Veire (47) en Brahim Attaeb (35) krijgen het gezelschap van Dorianne Aussems (26) om van 2 tot 21 juni non-stop radio te maken vol tips om te studeren en te ontspannen. MNM hoopt opnieuw zo veel mogelijk studenten te bereiken, maar beseft dat er ook gestudeerd moet worden. Sinds deze week zijn de deejays op pad om “erdoordopjes” uit te delen, oordopjes die moeten helpen tegen kibbelende ouders in de keuken, fluisterende medestudenten in de bibliotheek en de blaffende hond van de buren.

Tijdens Marathonradio trekken Tom De Cock, Laura Govaerts, Sander Gillis en Anushka Melkonian de straat op om studenten te helpen met gezonde voeding, gepaste pauzes en vruchtbare omgevingen om te studeren. Seksuologe Lotte Vanwezemael beantwoordt dagelijks alle vragen over liefde, relaties en seks. In het Marathonradiohuis in Leuven kunnen studenten elkaar ontmoeten en genieten van optredens.(tdl)

AANGERADEN