Grote afwezigen op het Met Gala? Khloé Kardashian en Blake Lively

© Photo News

Het Met Gala is hét evenement waar zelfs de allergrootste beroemdheden reikhalzend naar uitkijken. En hoewel er dit jaar een aantal bekende wereldsterren op het appel ontbraken, zijn de opvallendste afwezigen toch Blake Lively en Khloé Kardashian. Waar hingen deze dames uit?

VVA

Blake Lively en haar echtgenoot Ryan Reynolds zijn elk jaar trouw van de partij op het prestigieuze Met Gala in New York, maar dit jaar gaf het koppel blijkbaar zelf verstek. De drukte van hun gezinsleven en het goedgevulde werkschema van het koppel zou blijkbaar de aanleiding voor hun afwezigheid zijn geweest.

Zo kondigde Blake Lively nog maar net de komst van hun derde kindje aan en vertrekt het hele gezin binnenkort alweer samen naar de nieuwe filmlocatie van Ryans nieuwste project. Aan People vertelde de acteur al dat hij nergens naartoe gaat zonder zijn gezin: “Wij gaan overal samen heen als gezin. Het maakt niet uit of we in Spanje of New York zijn, zolang de familie bij elkaar is, zijn we thuis.”

LEES OOK. Katy Perry als kandelaar en Kim Kardashian gaat helemaal nude: zo over the top was het Met Gala

Ook de afwezigheid van Khloé Kardashian bleef niet onopgemerkt, want haar moeder Kris Jenner en haar zussen Kendall, Kylie en Kim gingen naar goede gewoonte met flink wat aandacht lopen. Waar was Khloé? Zij zat noodgedwongen thuis met dochter True en zus Kourtney, omdat ze naar verluidt geen felbegeerde uitnodiging had ontvangen. Een anonieme bron vertelde aan RadarOnline dat modekoningin Anna Wintour haar te minnetjes vindt voor het prestigieuze Met Gala. Zus Kourtney zou wel uitgenodigd zijn, maar zij wilde haar zus niet alleen laten.

Verder ontbraken nog enkele grote namen op het gala: Rihanna, Beyoncé, Sarah Jessica Parker, Madonna, Emilia Clarke, Justin Bieber en Ariana Grande.

Aangeboden door onze partners