Kylie Jenner pakt uit met verzorgingslijn

Foto: Instagram

De Amerikaanse realityster en zakenvrouw Kylie Jenner (21) breidt haar beauty-imperium uit. Ze kondigt via Instagram de lancering van haar eigen verzorgingsmerk Kylie Skin aan.

Kylie Jenner, door zakenblad Forbes uitgeroepen tot de jongste self-made miljardair ooit, heeft er een bron van inkomsten bij. Naast haar succesvolle make-uplijn Kylie Cosmetics, lanceert ze straks ook verzorgingsproducten onder haar eigen naam.

 

 

Want: “‘Huidverzorging en make-up gaan hand in hand en dit is iets waar ik altijd van heb gedroomd sinds het uitbrengen van mijn cosmeticalijn. Ik heb hier enorm hard en lang aan gewerkt, dus ik kan nog steeds niet geloven dat ik het nu bekend kan maken”, laat ze in het bijschrift van de aankondiging weten aan haar miljoenen volgers.

 

 

De jonge mama maakt van de gelegenheid gebruik om al een tipje van de sluier op te lichten en deelt zes producten uit het gamma: een gezichtsreiniger, een scrub voor het gelaat, een toner, vochtinbrengende crème, serum en oogcrème. In de samenstelling van de producten zitten geen gluten, sulfaten en parabenen. De collectie is volledig vegan. Kylie Skin is vanaf 22 mei te koop via de officiële website. Prijzen schommelen rond de 26 euro per product.

LEES OOK. Na Kim en Kylie: stort Kendall Jenner zich op de beautywereld?

Door vwh