Jennifer Lawrence viert haar verloving in een trouwjurk

© ISOPIX

Jennifer Lawrence (28) gaat trouwen en wel met galeriehouder Cooke Maroney. De twee hebben alvast een stevig verlovingsfeestje gegeven voor ze in het huwelijksbootje stappen. Opvallend detail, de actrice trok daarvoor een trouwjurk aan.

flb

Jennifer Lawrence en Cooke Maroney hebben afgelopen weekend uitgebreid gevierd dat ze gaan trouwen. Dat deden ze met een verlovingsfeest waarop heel wat celebs zoals onder andere Emma Stone aanwezig waren. Ondertussen dook op sociale media ook al een foto op van de dolgelukkige bruid in spe.

Nochtans vond alles in de grootste geheimhouding plaats. Zo moesten de gasten bij hun aankomst hun gsm afgeven en werd de exacte locatie maar op de dag zelf bekendgemaakt. Het was echter make-upartiest Fulvia Farolfi die Jennifers look compleet maakte die het kiekje deelde voor het feest van start ging.

De actrice droeg voor de gelegenheid een bruidsjurk van L. WELLS. Dat is het bruidslabel van Lauren Wells die voordien bij Vera Wang aan de slag was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook