Prins William en Kate ontmoeten eindelijk baby Archie

Bron © Daily Mail

Foto: Photo News

Meer dan een week na zijn geboorte hebben prins William en Kate Middleton eindelijk hun neefje Archie ontmoet. Het paar vond dinsdag een gaatje in hun drukke agenda om bij de baby op bezoek te gaan.

Meghan Markle en prins Harry wilden graag wat privacy met hun pasgeboren zoontje, maar het bezoek van William en Kate liet wel heel lang op zich wachten: pas acht dagen nadat hij op de wereld kwam, kwamen nonkel en tante langs. Dat kwam omdat beide koppels de voorbije week een drukke agenda hadden. Zo reisde Harry naar Nederland, terwijl Kate en William vorige week nog in Wales werden verwacht. Daar reageerden ze wel al op de geboorte van Archie: “Het is heel spannend voor hen beiden en we wensen hen het beste”, zei Kate. Terwijl William toen liet verstaan “heel blij te zijn en ernaar uit te kijken om de baby in de komende dagen te kunnen zien, als alles wat rustiger was geworden". 

Dat laatste is dinsdag dus gebeurd, volledig achter de schermen, in Meghan en Harry’s woonst in Windsor. En zonder kinderen George, Charlotte en Louis. Zij moeten hun neefje dus nog voor de eerste keer zien. Eerder ging het gerucht de ronde dat het koppel baby Archie donderdag voor het eerst zou ontmoeten, maar dat gebeurde dus twee dagen eerder.

LEES OOK. Meghan Markle en Prins Harry delen nieuwe, schattige foto van baby Archie: “Eerste Moederdag voor Meghan”

 

bekijk ook

 

Prins William heeft opvallende boodschap voor Harry na geboorte zoon: “Welkom in de wereld van het slaaptekort”

Prins Harry en Meghan Markle tonen hun baby aan de wereld

Door sir