43-jarige man opgepakt voor poging moord in bungalow

Nieuwkerken-Waas / Beveren / Sint-Niklaas / Beveren-Waas -

De man die zaterdag een vrouw neerstak in haar huis in de Slagmolenstraat in Nieuwkerken-Waas wordt verdacht van poging moord. Het gaat om de 43-jarige Tom D. uit Beveren. De feiten speelden zich af binnen een relationele context.

Vier dagen na de steekpartij waarbij een vrouw meermaals werd gestoken met een mes in haar bungalow in de Slagmolenstraat is er meer duidelijkheid over de omstandigheden. “Naar aanleiding van het incident dat afgelopen zaterdag plaatsvond werd een 43-jarige man opgepakt”, zegt woordvoerder Frank Van De Sijpe van het parket Oost-Vlaanderen. “Hij werd maandag voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Dendermonde. Die besliste om hem aan te houden op verdenking van poging moord. Hij zal komende vrijdag voor de raadkamer in Dendermonde worden gebracht. Daar zal er beslist worden over zijn verdere aanhouding.”

De man in kwestie is Tom D. uit Beveren. Hij wordt ervan verdacht het slachtoffer meerdere messteken gegeven te hebben. De vrouw werd in haar woning in kritieke toestand aangetroffen door de hulpdiensten. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis waar haar leven gered kon worden.

De feiten zouden zich afgespeeld hebben binnen de relationele context. Ook de echtgenoot van het slachtoffer was aanwezig op het moment van de feiten, maar hij werd niet in verdenking gesteld.

Door bfs
AANGERADEN