Bekende bokser geschorst en beboet nadat hij journaliste plots ongewenst kust tijdens interview

Eén van de bekendste boksers van Bulgarije zal zich één kus nog lang beklagen. Kubrat Pulev wordt een tijdlang geschorst omdat hij plots een journaliste op de mond kuste tijdens een interview. Volgens de vrouw, Jennifer Ravalo, greep hij ook haar achterwerk vast. Naast die schorsing moet hij ook een boete betalen van 2.300 euro betalen en een voorlichtingscursus volgen over seksuele intimidatie.

Alles gebeurde voor de camera, vlak na een wedstrijd van Pulev in maart, nadat hij zijn Roemeense tegenstander Bogdan Dinu in de zevende ronde knock-out sloeg. In het midden van een gesprek met de sportjournaliste greep de bokser plots het gezicht van Ravalo vast en kuste haar vol op de lippen.

“Ik wilde het niet”, reageerde de journaliste emotioneel na het incident. Ravalo getuigt bovendien dat de atleet ook naar haar billen greep, maar dat die handeling niet gefilmd werd. “Ik voelde me vernederd”, aldus de sportjournaliste. “Hij heeft twee maanden gehad om zich te verontschuldigen, maar deed dat niet.”

Excuses

Pulev bood alsnog zijn excuses aan op de hoorzitting, terwijl zijn vriendin - de Bulgaarse popster Andrea - toekeek. Zijn advocaten zeiden in hun verdediging dat Pulev dat deed in een roes, in een moment van verstandsverbijstering. Ze gooiden het ook over een andere boeg en zeiden dat de vrouw “het niet erg leek te vinden”, en ze later nog verscheen op het overwinningsfeestje van Pulev die avond.

Kubrat Pulev is erg populair in zijn vaderland. De bokser verloor slechts één van zijn 27 kampen, maar moet zijn handschoenen nu tot juli aan de haak laten hangen.

bekijk ook

Mexicaanse politicus treedt af na gedwongen kus op tv: “Mijn vriendje slaat je verrot”

Mislukte kus voor oog van de camera wordt internethit

Koppeltje heeft schaamrood op de wangen als de Kiss Cam hen betrapt op meer dan een kus

Door pjv
AANGERADEN
Meest recent