Make Belgium Great Again wint Grand Award op World Media Festival

© Make Belgium Great Again

Het VTM-programma ‘Make Belgium Great Again’ is op het World Media Festival bekroond met een Grand Award in de categorie ‘Entertainment’. Dat is de hoofdprijs binnen die categorie, zegt Medialaan donderdag in een persbericht.

Op het World Media Festival worden de beste internationale producties uit alle takken van de media bekroond. Honderden producties van over de hele wereld dingen mee naar een prijs.

In ‘Make Belgium Great Again’, een programma van productiehuis FC Panache, deed Frances Lefebure samen met een groep tv-makers een poging om van België een betere plek te maken. Het programma liep in het najaar van 2018 bij VTM. Momenteel wordt een tweede seizoen voorbereid.

Vorige maand raakte al bekend dat ‘Make Belgium Great Again’, net zoals ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ en ‘Studio Tarara’, goud won in de subcategorieën ‘Entertainment: Continuing Series & Serial Programmes’, ‘Entertainment: Comedy’ en ‘Entertainment: Mini-series’. Maar nu wint Make Belgium Great Again dus ook als enige Vlaamse format de hoofdprijs binnen een categorie.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten