Roger en Laura toch weer een koppel na Temptation Island

“Als ik naar Laura kijk, zie ik toekomst en dat gevoel is sterker dan eender wat dan ook”, zo maakte Roger donderdag op Instagram aan de wereld bekend dat hij en Laura na Temptation Island opnieuw een koppel vormen. Het programma is nog niet gedaan, maar de twee deelnemers kunnen niet langer wachten om hun geluk van de daken te schreeuwen.

Een tijdje geleden maakte Roger bekend dat hij en Laura niet langer een koppel vormden. De reden daarvoor wou hij niet vertellen. Ze hebben een pauze van zo’n drie maanden ingelast, maar zijn nu terug gelukkig samen. De twee wilden in die periode eens ‘proeven’ van het singleleven en zien of dat iets voor hen was. Voor Laura was het duidelijk. Single zijn is niet echt haar ding. Roger vindt het leuk om uit te gaan en plezier te hebben en zo nieuwe mensen te leren kennen, maar volgens Laura mistte hij zijn relatie. “Hij vindt het singleleven leuk, maar onze relatie vindt hij toch veel te veel waard.”

Voor Roger was het vooral een periode om zichzelf te leren kennen. “Temptation Island, amai wie had dat gedacht?”, schreef hij op Instagram. “Ik heb zoveel dingen ontdekt over mezelf. Mijn ouders zijn verhuisd naar het buitenland, ik had vragen over mijn relatie, mijn boksen, over welke kant ik eigenlijk wil uitgaan. Laura heeft mij die kans gegeven om mezelf te gaan zoeken.”

De twee zien de toekomst rooskleurig in en zijn blij dat ze Temptation Island toch “100 procent doorstaan hebben”, schreef Roger. “Kort samengevat: we konden elkaar niet loslaten. We gaan nu lekker samen aan onze toekomst beginnen.”

Roger en Laura toch weer een koppel na Temptation Island
Foto: Instagram Roger Osei Bonsu
Roger en Laura toch weer een koppel na Temptation Island
Foto: Instamgram Laura Moenaert

Play

bekijk ook

‘Temptation’-Laura reageert op kritiek: “Ik verpest hun sensatieprogramma”

Roger ontwaakt uit winterslaap in ‘Temptation Island’: “Nieuwe verleidster ziet er leuk uit”