Amber Heard, ex van Johnny Depp, daagt zonder beha op in Cannes

Op de rode loper van het filmfestival van Cannes liet Amber Heard zich op woensdagavond van haar stijlvolste kant zien met een lange glitterjurk, maar op donderdag mocht het allemaal wat pittiger. De actrice werd opgemerkt door de aanwezige fotografen toen ze naar buiten stapte voor de lunch zonder beha.

VVA

In Cannes zijn ze wel het één en andere gewoon wanneer het filmcircus naar jaarlijkse gewoonte neerstrijkt in de stad. Op de rode loper paraderen actrices en modellen in de meest luxueuze outfits en hier en daar valt ook wat bloot mee te pikken. Dit jaar rekent de paparazzi daarvoor op Amber Heard (33).

© Photo News

Terwijl de actrice op woensdagavond haar verschijning maakte op de rode loper van het filmfestival in een elegante jurk met duizelingwekkende split, liet ze zich op donderdag van haar meest uitdagende kant zien. Zo ging ze in stijl lunchen in een lederen rok met een ruimvallende top, waar ze overduidelijk geen beha onder droeg.

Is iets dergelijks uitzonderlijk in Cannes? Helemaal niet. De voorbije jaren was het telkens Bella Hadid die alle ogen om die reden naar zich toe trok. Het bekende model slaagde er zelfs in de meest onthullende jurk ooit in de geschiedenis van Cannes te dragen.

© Bella in 2017 en in 2016

bekijk ook

Deze beha van Victoria’s Secret kost evenveel als een villa

Megan Fox toont zich van meest sexy kant voor eigen lingerielijn

Lingeriespot te heet voor grote schermen in kledingwinkels: “Dit is softporno”

LEES OOK