Spice Girl Mel B (43) met spoed naar ziekenhuis gebracht

Bron © The Sun

Foto: REUTERS

Melanie Brown (43), beter bekend als Mel B van de Spice Girls, is vrijdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De Britse zangeres was haar gezichtsvermogen volledig kwijt.

Melanie Brown - die sinds een misgelopen laserbehandeling niet meer kan zien door haar linkeroog - werd met spoed naar een oogziekenhuis gebracht in Londen toen ze plots volledig blind was geworden.

Volgens getuigen was de zangeres compleet in paniek. “Ze schreeuwde dat ze niks kon zien. Ze werd naar het hospitaal gebracht door haar chauffeur en haar assistent, die haar hand vasthield”, klinkt het in de krant The Sun.

Naar verluidt had de artieste veel pijn en werd ze snel overgebracht naar de oogheelkundige afdeling van een ander ziekenhuis. Daar kreeg ze “zeer snelle en zeer goede” zorg. Toch zal ze nog lange tijd intensieve behandeling en medicatie nodig hebben.

Met de reünie van Spice Girls die binnenkort van start gaat, hebben de andere sterren gezegd dat ze hun collega zeer nauwlettend in de gaten zullen houden. “Mel is vastbesloten om weer in actie te komen om de tournee te laten doorgaan. Ze is zeer dapper”, klinkt het.

 

bekijk ook

 

En plots duiken de ‘Spice Girls’ op tijdens bloedernstige persconferentie over Brexit

Spice Girls live in 2007 op een Victoria Secret show

Door nadb
AANGERADEN