Netflix en Alexa Chung gaan concurrentie aan met ‘Project Runway’

Foto: Instagram

Bij Netflix gaan ze de concurrentie aan met ‘Project Runway’. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat het de ontwerpwedstrijd ‘Next In Fashion’ aan het maken is en dat Alexa Chung en ‘Queer Eye’-lid Tan France daarvan het gezicht zullen zijn.

Terwijl momenteel het zeventiende seizoen van ‘Project Runway’ loopt en Heidi Klum met Amazon plannen maakt voor een eigen programma, heeft ook Netflix grootse plannen voor het lanceren van een wedstrijd voor modeontwerpers. Daarbij zullen achttien creatievelingen de strijd met elkaar aangaan. Wie wint, gaat naar huis met omgerekend zo’n 220.000 euro en mag zijn of haar ontwerpen voorstellen via de bekende webshop Net-A-Porter.

Voor de presentatie werd gedacht aan Alexa Chung, de Britse it-girl bij uitstek van het laatste decennium en tegenwoordig zelf ontwerpster, en Tan France. Hij is een van de gezichten van de succesvolle Netflix-show ‘Queer Eye’.

In de jury zetelen onder meer stylist Elizabeth Stewart en de bekende Instagrammer Eva Chen. De serie zal tien afleveringen tellen, maar over de lanceringsdatum werd nog niets bekendgemaakt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Co-hosts Tan France and Alexa Chung.

Een bericht gedeeld door Next In Fashion (@nextinfashion) op

 

Door flb