Baby van vermoorde tienermoeder is hersendood, maar rouwende papa weigert dat te accepteren

De baby die uit de buik van zijn vermoorde moeder werd gesneden, is volgens dokters hersendood en er is weinig of geen kans op herstel. Het jongetje werd herenigd met zijn vader nadat de gruwelijke moord op zijn negentienjarige moeder werd ontdekt en aan het licht kwam dat hij door de vermoedelijke moordenaars werd ontvoerd. De verdachten van de gruwelijke zaak zitten intussen in de cel op verdenking van moord.

LEES OOK. Hoogzwangere vrouw ging spulletjes voor haar baby halen, maar kwam nooit terug: drie mensen aangehouden voor moord

De familie van de jongen - die Yadiel werd gedoopt - weigert echter de accepteren dat hij waarschijnlijk nooit meer beter zal worden. Zijn vader wil dan ook niet dat de beademingsapparatuur wordt losgekoppeld. Hij bidt dat zijn zoon de tragedie zal overleven en heeft een crowdfundingcampagne opgezet om voor Yadiel en zijn ander zoontje Joshua te kunnen zorgen.

De verdachten van de gruwelijke moord zitten intussen in de cel. Clarisa Figueroa en haar dochter Desiree werden aangeklaagd voor doodslag met voorbedachten rade en geweldpleging omdat ze de baby uit de buik van zijn overleden moeder sneden. De vriend van de 46-jarige Clarisa zit achter tralies omdat hij de moord heeft proberen verdoezelen.

LEES OOK. Zwangere tiener gewurgd toen ze babykleertjes ging ophalen: ongeboren kind uit buik gesneden

Door pjv