Dit is het laatste sms’je dat Amber Heard naar Johnny Depp stuurde

Foto: Photo News

De vechtscheiding waar acteur Johnny Depp in verzeild is geraakt, levert pittige details op. Zo lekte uit wat Amber Heard hem sms’te voor de twee definitief uit elkaar gingen. Volgens Depp heeft Heard haar ‘mishandeling’ in scène gezet.

Dit is het laatste sms’je dat Amber Heard naar Johnny Depp stuurde
Foto: Photo News

“We zouden de scheiding ongedaan kunnen maken. Wij zien elkaar graag. Ik dacht dat je de scheiding zou aanvragen, je zei dat je dat zou doen en nam afscheid. Het spijt me als ik je gekwetst heb. Ik voel alleen maar liefde voor je.” Dat waren de laatste woorden die Amber Heard stuurde naar Johnny Depp.

Het sms’je lekte deze week uit in een lopende rechtszaak tussen de twee. Heard beschuldigt Depp van huiselijk geweld, maar volgens de acteur is daar niks van waar. Volgens Depp hebben meerdere vrouwen hem gecontacteerd na de beschuldigingen. Allen zeggen ze ook slachtoffer te zijn van het misbruik en de leugens van Heard.

“Toen ik haar geen geld wou geven, beschuldigde mevrouw Heard me publiekelijk van huiselijk geweld”, klinkt het in een officieel document. “Ze kreeg een tijdelijk omgangsverbod tegen me door een - voor mij ongeziene - wonde en snee in haar gezicht te tonen. Volgens haar het resultaat van een klap met een smartphone. Dit was niet juist en mevrouw Heard heeft de verwondingen verzonnen.”

Depp besluit. “Dit is niet het enige voorval. In 2009 werd mevrouw Heard opgenomen op de luchthaven van Seattle, waar ze haar toenmalige vrouw aanviel. Daar moest ze een nacht voor naar de cel.”

Dit is het laatste sms’je dat Amber Heard naar Johnny Depp stuurde
Amber Heard met haar volgens Depp “valse” verwondingen. Foto: REUTERS

 

bekijk ook

Amber Heard, ex van Johnny Depp, daagt zonder beha op in Cannes

 

Slachtoffer Amber Heard is het gezicht van campagne tegen huiselijk geweld

Binnengluren in het Franse landgoed van Johnny Depp

Meest recent