Amper twee weken na haar bevalling is Amy Schumer alweer aan de slag

Foto: Photo News

Amy Schumer beviel op 5 mei van een gezonde zoon: Gene Attell Fischer. Maar de kersverse mama is duidelijk geen type om lang stil te blijven zitten, want ze is alweer aan de slag gegaan als stand-upcomedian. Hoewel velen haar daarvoor bewonderen, klinkt er ook kritiek.

Amy Schumer was maandag alweer het podium opgekropen om een show te geven tijdens Comedy Cellar in New York City en deelde daarvan een foto op Instagram. De nieuwe mama lijkt dus al goed hersteld te zijn van haar bevalling op 5 mei. Nochtans was haar zwangerschap geen pretje geweest en had ze last van hyperemesis gravidarum, een aandoening waarbij er extreme misselijkheid optreedt en je constant moet overgeven.

Daarom vonden heel wat van haar fans het net bewonderenswaardig dat ze al opnieuw aan de slag is gegaan. Helaas was niet iedereen daar even blij mee. “Dat is maar al te gek. Contract of niet, je hebt op zijn minst rechts op zes weken zwangerschapsverlof”, klonk het onder andere.

Melk afkolven

Commentaar die Schumer niet meteen kon appreciëren en waar ze in haar bekende humoristische stijl meteen op reageerde door op Instagram een foto te delen waarbij ze melk aan het afkolven is. "Hiermee stuur ik liefde naar alle moeders die vinden dat ik me moet schamen omdat ik stand-up heb gedaan gisteren."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pic from tonight by @hewasfunny I’m back!

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

 

 

 

Door flb