Bruid onder vuur nadat ze driejarig kind van aanstaande niet op huwelijk wil: “Ik trouw met hem, niet met dat gedrocht van zijn kruis”

Een vrouw heeft Facebook over zich heen gekregen nadat ze in een privégroep een beledigend bericht gepost had over de dochter van haar aanstaande echtgenoot. Ze wil het kind van haar man niet op hun huwelijk. “Maar hoe vertel ik hem dat”, vroeg ze de andere leden van de groep om hulp. Slecht idee, zo bleek al snel.

De vrouw is lid van een Facebookgroep waarin mensen erge herinneringen aan hun huwelijk met elkaar delen, en vroeg de leden maandag om hulp. “Hoe vertel ik mijn verloofde dat ik zijn dochter niet op ons huwelijk wil? Ik heb ‘geen kinderen’ op de uitnodiging geschreven, waarmee ik dacht dat hij het wel zou begrijpen, maar hij blijft maar vermelden dat zij er ook zal zijn.”

De vrouw kreeg zoveel kritiek van verontwaardige mensen dat ze het nodig vond meer uitleg te geven. “Ik heb dit bericht bewerkt omdat mensen me zulke domme vragen blijven stellen. Ze is 3 jaar”, schreef ze er nog bij. “En ik trouw met hem, niet dat gedrocht van zijn kruis. Zij is zijn fout, niet de mijne. Ik wil haar daar niet omdat ze enorm veeleisend is ze wil altijd dat alles om haar draait. En ik heb het hem gezegd: geen f*cking kinderen.”

Bruid onder vuur nadat ze driejarig kind van aanstaande niet op huwelijk wil: “Ik trouw met hem, niet met dat gedrocht van zijn kruis”
Foto: Facebook

Er kwamen al meer dan duizend reacties op de post, stuk voor stuk negatieve. De vrouw wordt een “vreselijk mens” genoemd. “Dit huwelijk zal niet lang duren”, schrijven anderen. “Laat dit aub niet echt waar zijn. Wie praat nu zo over het kind van zijn/haar verloofde? Ik moet hiervan huilen.”

bekijk ook

Huwelijk draait uit op teleurstelling: bruid barst voor ogen van vrienden en familie in tranen uit wanneer taart nep blijkt

Het toppunt van drama? Ex-liefje crasht bruiloft in trouwjurk

Nog maar net getrouwd en het gaat al fout: man deelt slag uit aan kersverse bruid na plagerijtje met stukje taart

Door gjs