Finale The Voice krijgt hoog bezoek

Duncan Laurence won het Songfestival en staat vrijdag al in de finale van The Voice. Foto: EPA-EFE

Klassiek in de finale van The Voice: een grote naam. Dit jaar heeft de zangwedstrijd van VTM twéé van die artiesten. Duncan Laurence, winnaar van het Eurovisiesongfestival, komt zijn winnende nummer brengen, en ook Ava Max komt langs.

Duncan Laurence, die afgelopen weekend nog Nederland naar de overwinning zong op het Eurovisiesongfestival, brengt in de finale voor het eerst opnieuw zijn winnende Eurosong-act op tv. Dat maakte de Nederlander vanochtend zelf bekend aan Sam, Wim en Heidi in de ochtendshow van Qmusic. Na het Songfestival verovert Duncan nu ook alle internationale hitlijsten met Arcade, dat het meest gestreamde nummer op Spotify is.

Duncan Laurence vertelt aan Wim, Sam en Heidi dat hij naar The Voice komt.

Duncan nam vijf jaar geleden trouwens zelf deel aan de Nederlandse versie van The Voice. Coach Ilse DeLange - haar’ kennen we van Liefde voor Muziek - nam hem toen onder de arm en hij schopte het tot de halve finale. “Ik heb zelf mooie herinneringen aan The Voice, het gaat leuk zijn om die sfeer nog eens opnieuw te beleven. Dat gaat zeker emoties oproepen bij mij”.

Nog meer internationaal talent is er vrijdag van Ava Max, die vorig jaar doorbrak met Sweet But Psycho. Zij brengt in de finale een medley van haar grootste hit en haar meest recente nummer, So Am I.

Meest recent