Belgisch beautymerk laat je lokken weer beter groeien

Het Belgische beautymerk Nannic pakt binnenkort uit met het zogenoemde Hair, Scalp & Root. Dat is een haarverzorgingssysteem dat belooft om je haar weer beter te laten groeien. Ook mannen die een vollere baard willen, kunnen ermee aan de slag.

Het nieuwe systeem is bedacht en ontwikkeld door cosmetisch wetenschapper René Nagels. Hij verdiepte zich tien jaar terug in een Japanse studie. Daarin werd geconcludeerd dat haar dat al jaren niet meer verder groeit, daarom niet meer kan geheractiveerd worden.

Deze zin motiveerde hem om op zoek te gaan naar een formule die de hoofdhuid zodanig stimuleert dat het haar opnieuw begint te groeien. Acht jaar later zijn die formule en een reeks producten die je opnieuw een vollere haardos moeten bezorgen een feit. Het nieuwe gamma is verkrijgbaar vanaf 3 juni en bestaat uit twee shampoos, een conditioner, twee lotions, en een hittebeschermend styling product.

Kostprijs voor het volledige gamma: 175 euro. Producten ook apart verkrijgbaar vanaf 15,40 voor de haarspray (50 ml). Meer info: www.nannic.be

Door vwh
Meest recent