Bizar incident in station van Torhout: man laat trein over zich heen rijden en maakt zich uit de voeten

Torhout -

Een vreemd incident in het station van Torhout: een man lag zaterdagochtend languit tussen de sporen. Hij liet een trein over zich heen rijden en maakte zich dan uit de voeten. De man heeft zich intussen aangegeven bij de politie.

Volgens ooggetuigen was een bijzonder bizar voorval. “Ik hbEen man lag er tussen de sporen en liet de trein ‘over’ zich heen passeren. De machinist remde meteen af toen hij de man zag, maar omdat de trein aankwam in het station had die weinig vaart. Nadat de trein tot stilstand was gekomen, klauterde de man, schijnbaar ongedeerd, van tussen de sporen: “Zo, hopelijk hebben jullie veel vertraging”, zou de man groepen hebben. ”Nadat hij even ruzie had gemaakt met de bestuurder van de trein smeet hij zijn smartphone op het spoor en liep hij er snel vandoor”, zegt een ooggetuigen.

De hulpdiensten, Infrabel en politie kwamen massaal ter plaatse, maar de ‘spoorligger’ was intussen verdwenen. De machinist was danig aangedaan na het incident en mocht niet verder rijden. Er werden vervangbussen ingelegd. Nog volgens ooggetuigen had de man ruzie voor het incident.

Intussen heeft hij zich aangegeven bij de politie. Hij wordt verhoord, de politie gaat uit van een mislukte wanhoopsdaad.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website http://www.zelfmoord1813.be.

Door aft
AANGERADEN