Abonnee worden? Kies je leesformule

27/05/2019 - Binnenland
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

  

Indiase schooljongen (13) vermist na bezoek aan Brussels restaurant

Een 13-jarige jongen uit India die met zijn school op reis is doorheen Europa, wordt vermist sinds hij zaterdagavond met zijn klasgenoten op restaurant ging in Brussel. De groep van 35 leerlingen at die avond in een Indiaas restaurant. De groep verliet de zaak iets na 21 uur, maar terug in het hotel merkte de leerkracht dat Malik Shorya (13) niet in de bus zat. De leraar keerde nog naar het restaurant terug, maar ook daar was de leerling niet meer. Volgens de uitbaters van het restaurant was de jongen na het vertrek van zijn klas achtergebleven, maar is hij vervolgens op zijn eentje uit de zaak vertrokken.

Of de jongen verdwaald is in Brussel, dan wel of hij doelbewust is weggelopen, is onduidelijk. Zondagavond was de jongen nog niet terecht. De klas van de jongen besliste om de schoolreis te onderbreken, tot Malik Shorya is teruggevonden.(cel)

Hebt u Malik SHORYA nog gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de politie via 0800 30 300 of via opsporingen@police.belgium.eu..

AANGERADEN