Fans vinden dat Ariana Grande helemaal niet op haar wassenbeeld lijkt

Foto: ISOPIX

Net zoals heel wat andere popsterren heeft Ariana Grande nu haar plaatsje veroverd in Madame Tussauds in Londen. Alleen zijn heel wat fans niet te spreken over het resultaat.

Ariana Grande staat vijf weken lang tussen de andere sterren in Madam Tussauds in Londen. Hoewel dat museum het eerste in zijn soort was en een goede reputatie heeft, lijkt er toch een en ander fout te zijn gelopen bij het beeld van de ‘Thank U, Next’-zangeres. Nochtans had Madam Tussauds vooraf input gevraagd van de fans.

De outfit klopt dan wel - zo draagt ze een typische oversized trui, ellenlange laarzen en heeft ze haar kenmerkende hoge paardenstaart - maar ergens ter hoogte van het gezicht lijkt het te zijn fout gelopen, vinden heel wat van haar volgers.

“Beledigend”

“Zeg tegen dat wassenbeeld dat het uit de weg gaat zodat ik Ariana kan zien”, klinkt het onder meer. Anderen noemen het dan weer ronduit “beledigend”. Ook al omdat ze een veel blekere huid lijkt te hebben dan in werkelijkheid. Ook haar wenkbrauwen zouden er heel anders uitzien.

 

Door flb