Meghan Markle zal zich sneller dan verwacht opnieuw laten zien

De Amerikaanse Meghan Markle is intussen al een kleine maand mama van baby Archie. De hertogin van Sussex zal zich naar alle waarschijnlijkheid sneller dan verwacht weer tonen in het openbaar, ondanks haar moederschapsverlof. Dat schrijven de internationale media.

Kersverse papa prins Harry heeft zijn koninklijke taken al meteen hervat. In dezelfde week van de geboorte was hij op werkbezoek in Nederland en ook evenementen in Rome en Noorwegen stonden op zijn programma. Meghan Markle zagen we drie weken geleden voor het eerst met baby Archie, maar verder houdt ze zich achter de schermen. Ze geniet van haar moederschapsverlof in Frogmore Cottage, waar ze naar verluidt al bezoek kreeg van goede vriendinnen onder wie tennisster Serena Williams.

Viering voor de Queen

Toch zal Meghan Markle zich nog tijdens haar officieel moederschapsverlof alweer aan de wereld laten zien, zo schrijven verschillende bronnen. Volgende maand, op 8 juni, wordt naar jaarlijkse gewoonte de Trooping of the Colour-parade georganiseerd om de verjaardag van de Queen (uitgesteld) te vieren. Dit is een grote dag voor de vorstin, die op 21 april 93 is geworden, en het is heel waarschijnlijk dat Markle samen met de rest van de royals op het evenement zal verschijnen.

Ter vergelijking: moederschapsverlof kan bij royals oplopen tot een half jaar. Kate Middleton nam in totaal effectief zes maanden vrij rond de geboorte van haar jongste prins Louis, maar liet zich vorig jaar ook zien op Trooping of the Colour. Toen ze op het balkon van Buckingham Palace verscheen met de koninklijke familie was ze anderhalve maand geleden bevallen van het prinsje.

Meghan Markle zal zich sneller dan verwacht opnieuw laten zien
Trooping the Color in 2018

 

bekijk ook

 

Prins Harry kondigt geboorte zoontje aan

Prins Harry en Meghan Markle tonen hun baby aan de wereld

Door vwh
  • VOOR ABONNEES