Partijvoorzitters passen voor kopstukkendebat op VRT: “Alles is gezegd”

Foto: Foto: Sofie Silbermann Bewerking: Rupert De Weerd

Het geplande kopstukkendebat maandagavond op Eén gaat niet door. De partijvoorzitters hebben het gevoel dat alles wat moet worden gezegd, intussen is gezegd. De VRT start daarom een dag vroeger met de heruitzending van Zie mij graag.

De openbare omroep communiceerde zelf over die wijziging in het zendschema. “De zeven Vlaamse partijvoorzitters hebben samen met VRT NWS beslist om het voorziene kopstukkendebat maandagavond niet te laten doorgaan. Ze debatteerden zondagavond uitgebreid aan het einde van een bewogen verkiezingsdag in het Vlaams Parlement en deelden er bij Phara de Aguirre uitvoerig hun standpunten. Maandagochtend waren ze opnieuw op post in De ochtend van Radio 1. Nog een debat zou daar momenteel niet veel meer aan toevoegen. In de plaats daarvan start Eén een avond vroeger met het heruitzenden van het eerste seizoen van de romantische fictiereeks Zie mij graag.”

Zie mij graag, maandag om 22.15 uur, op Eén.

bekijk ook

Partijkopstukken brengen hun stem uit op mei

Zo verliep de ochtend van de kopstukken: De Wever heeft geluk door een korte wachtrij, Crombez aangeklampt tijdens het joggen

Door bpr
VOOR ABONNEES