WIN. Duotickets voor Circus Barones in Denderleeuw

Foto: rr

Denderleeuw - Ook dit jaar presenteert het rondreizende Circus Barones een nieuwe show. Die heet 'Surprise' en is het vervolg op het succesvolle “Een reis rond de wereld”. Op dinsdag 18 en woensdag 19 juni strijkt het circus neer aan de parking Stadionlaan in Denderleeuw. Het Nieuwsblad mag 25 duotickets weggeven voor de voorstelling van dinsdag 18 juni om 18 uur.

Na de succesvolle tournee van vorig jaar die de naam ‘Reis rond de Wereld’ droeg, liet de circusdirectie zich dit jaar inspireren door de sprookjes van Disney. De inmiddels bekende clown Patatje voert de bezoeker met zijn vliegend tapijt mee naar het sprookjesland van duizend-en-één-nacht en warme Oosterse gebieden. 
Zoals de naam van het programma doet vermoeden wil het circus de toeschouwer dit jaar aangenaam verrassen en verbazen. De clowns laten zich uiteraard niet onbetuigd. Zij rijden in een knotsgekke taxi één van de beroemdste dames van Engeland de piste in. 
De act van vier jonge Hongaarse dames hoog in de nok van het circus zijn een primeur voor België. De vernieuwde piste en innovatieve lichttechnieken maken de beleving van 'Surprise' compleet.

Voorstellingen in Denderleeuw zijn er op:

  • Dinsdag 18 juni om 18 uur
  • Woensdag 19 juni om 15 uur

De voorstellingen op dinsdag om 18 uur is een familievoorstelling. Volwassenen betalen dan kinderprijzen (zie prijslijst aan de kassa)

Het Nieuwsblad mag 25 duotickets (met een waarde van 50 euro) weggeven voor de voorstelling van dinsdag 18 juni om 18 uur. Die zijn bestemd voor de personen die als eerste een mail sturen naar dit adres. Er kan maar één duoticket per persoon op hetzelfde adres weggegeven worden. Winnaars dienen zich persoonlijk aan te melden bij het circus met vertoon van de email waarin staat dat ze de duotickets gewonnen hebben en hun identiteitsbewijs.

De voorstellingen van Circus Barones komen mede tot stand met de steun van de Vlaamse overheid.

Door stl