Miley Cyrus en Marc Jacobs brengen speciale hoodie uit

© ISOPIX

“Don’t fuck with my freedom”, dat is de duidelijke boodschap die actrice en zangeres Miley Cyrus en Marc Jacobs met hun hoodie de wereld insturen. Ze verzetten zich zo tegen de onlangs ingevoerde anti-abortuswetten in Amerika.

mg

De opbrengsten van de limited edition hoodie, die 155 euro kost, zullen integraal naar Planned Parenthood gaan. Dat is een Amerikaanse organisatie die zich bezighoudt met abortus, seksuele voorlichting en voorbehoedsmiddelen.

Op de voorkant van de roze hoodie staat een foto van Miley Cyrus met de tekst ‘Don’t fuck with my freedom’. Op de mouw staat ‘The Charity Hoodie Marc Jacobs’, en op de achterkant ‘Miley Cyrus X Marc Jacobs’.

Het is niet de eerste keer dat Cyrus zich inzet voor de organisatie. In 2016 werkte ze samen met Marc Jacobs en artiest Marilyn Winter aan vijftig limited edition portretten. Die werden uiteindelijk verkocht voor 4.870 euro en dat volledige bedrag werd weggeschonken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners