Marc Jacobs voegt ook skincare toe aan zijn gamma

De Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs pakt binnenkort uit met skincare. Dat heeft hij gezegd in een interview met Vogue, waarin hij onder meer ook openhartig was over zijn recente huwelijk.

vwh

Het bijzondere aan de verzorgingslijn van de ontwerper is dat deze slechts uit één product zal bestaan. Het gaat om de zogenoemde Youthquake Hydra-Full Retexturizing Gel Crème, een vochtinbrengend middel. De product werd begin mei geïntroduceerd op het gezicht van niemand minder dan Lady Gaga op het Met Gala in New York.

De nieuwe crème is naar eigen zeggen fruitig en moet de huid gaan verjongen door de celvernieuwing te gaan stimuleren. “We hebben nagedacht over de geest van onze skincare. Ik wil enkel producten die ik ook echt begrijp, want ik ben geen dermatoloog. Bij deze crème kan ik praten over de verfrissende eigenschappen van kokosnoot of ananas.”

Verder is Jacobs openhartig over zijn huwelijk, dat plaatsvond begin april, met Char Defrancesco.“Ik hou ervan om getrouwd te zijn. Ik verwijs graag naar mijn man met het woord ‘echtgenoot’. Het getrouwde leven is tot nu toe al geweldig geweest. Het geeft me een gevoel van veiligheid en helpt me begrijpen wat gesetteld zijn inhoudt. Dat is iets moois.”

Aangeboden door onze partners