Heidi Van Tielen verklapt geslacht van baby

Iets meer dan een maand na de bekendmaking van haar zwangerschap, onthult Heidi Van Tielen nu ook het geslacht van haar baby. Foto: Instagram

Nu ze aan haar laatste weken op Qmusic bezig is, blikt Heidi Van Tielen (33) al vol spanning vooruit op haar volgende uitdaging: moeder worden. Van Tielen is zwanger van haar eerste kindje, en maakt nu ook het geslacht bekend. “Het wordt een jongetje. Net zoals bij mijn zus Erika dus.”

Toen Van Tielen eind april onthulde dat ze mama wordt, besloot ze ook te vertrekken bij Qmusic. “Zaterdag 29 juni, de opening van het QBeachhouse, wordt mijn laatste dag. Toch een bijzonder gevoel. Ik heb jarenlang met Wim Oosterlinck en Sam De Bruyn samengewerkt in onze ochtendshow, en ben benieuwd hoe zij mijn vertrek gaan invullen. Ik ben niet jaloers om mijn opvolgster, het was mijn eigen keuze om ermee te kappen. Maar na elf jaar voelt dit als afscheid nemen van een goed lief.”

Heidi Van Tielen verklapt geslacht van baby
Heidi Van Tielen neemt eind juni afscheid van Qmusic om zich helemaal op het moederschap te werpen. Foto: Instagram

En wat hierna? “Voorlopig is radio een afgesloten hoofdstuk, maar ik sluit niks uit. Ik zie dit als het begin van iets nieuws. Van Tielen is uitgerekend voor oktober.

Door tove, dvg