Vrouw (21) maakt één klein foutje op vakantie: “Nu lijk ik op Quasimodo”

Bron © Newsflare, SWNS, Daily Mail

Een Britse vrouw maakte op vakantie in Turkije één klein foutje voor ze in de zon ging liggen en werd plots wakker met een opgezwollen gezicht. Bethany Mason (21) wilde na haar reisje een “gezonde gloed” hebben om op te scheppen bij haar vriendinnen. Ze gebruikte zonnebrandolie met wortelextracten voor ze ging zonnebaden, maar ze maakte de vergissing om een zelfbruiner te kiezen zonder beschermingsfactor. “Nu lijk ik op Quasimodo”, aldus de jonge vrouw, die een zonvergiftiging opliep en andere hotelgasten schrik aanjoeg met haar uiterlijk.

De Britse serveerster gebruikte de zelfbruiner op aanraden van een vriendin die “erg bruin terug was gekomen van vakantie.” Maar die fout kwam haar duur te staan en ze moest de rest van haar vakantie binnen doorbrengen of onder een parasol. Andere hotelgasten staarden haar aan zodra ze zich in het openbaar vertoonde, waardoor haar vriend haar telkens moest aanmanen om haar zonnebril op te zetten.

Bethany raakte uiteindelijk van haar zonvergiftiging - een extreme vorm van zonnebrand - af door de goede zorgen van een verpleegster. Het duurde wel enkele dagen voor ze weer uit haar hotelkamer durfde komen, omdat ze zich enorm schaamde voor haar uiterlijk. Bovendien zag ze amper omdat haar oogleden helemaal opgezwollen waren. “Mijn vriend en ik zijn slechts een paar maanden samen. Hij was geshockeerd. Gelukkig duurde het niet erg lang.”

Ze wil nu andere liefhebbers van de zon waarschuwen om zich altijd goed in te smeren met zonnebrandolie met een hoge beschermingsfactor. “Ik kwam niet eens terug thuis met een kleurtje”, aldus Bethany. “Ik was nog bleker dan toen ik vertrok.”

bekijk ook

‘Hitsige’ schildpad jaagt op zonnende vrouw en haar luchtmatras

Model haalt haar meest sexy moves boven op het strand, maar iedereen heeft het over de man achter haar

Vrouw wil in bootje springen, maar dat loopt fout voor haar (en haar helpers)

Door pjv