Sandra Bekkari kreeg het hard te verduren: “Mensen schreven: een tv-kok die eruitziet als een anorexiapatiënt”

In een interview met Evi Hanssen op radiozender Joe praat tv-kok Sandra Bekkari openhartig over het einde van haar tv-programma ‘Open keuken’. Ze had het onder meer over de plotse aandacht en bekendheid als nieuw tv-gezicht, en de vaak harde reacties die haar via sociale media bereikten.

ehu

“Ik was dat niet gewoon, dat geef ik eerlijk toe”, vertelt Bekkari. “Als mensen een boek kopen of naar een lezing komen, zijn ze geïnteresseerd in je. Bij televisie val je de huiskamer binnen bij iedereen, ook bij mensen die er helemaal tegen zijn. Dat begrijp ik, iedereen moet doen waar hij zich goed bij voelt en mag zijn eigen mening hebben. Ik was het niet gewoon om bagger over me heen te krijgen via sociale media.”

Op de vraag wat de grootste bagger was die ze had gehoord, antwoordt Bekkari “Een televisiekok die eruitziet als een anorexiapatiënt. Het is niet fijn. Het komt hard binnen. Je merkt dat het respect totaal verdwijnt als mensen achter hun computer zitten. Maar je leert daarmee omgaan. Ik ga niet in een hoekje kruipen. Het is niet de reden waarom ik gestopt ben, maar ik heb er wel moeten leren mee omgaan. Het is niet fijn als je dochter komt vertellen: mama, je moet eens zien wat ze over jou schrijven. Dat komt hard binnen, zeker van je dochter.”

Aangeboden door onze partners

Lees ook