Heeft Rihanna trouwplannen?

Foto: ISOPIX

Rihanna (31) schermt haar privéleven de laatste jaren stevig af. Zo zou ze al twee jaar samen zijn met de Saoedische miljardair Hassan Jameel, maar zijn ze nog nooit officieel samen ergens verschenen. In een interview heeft ze nu laten weten dat ze misschien wel gaan trouwen.

Wie Hassan Jameel eens te zien wil krijgen, moet het met stiekeme paparazzifoto’s doen, want Rihanna duikt op premières en lanceringen steevast alleen op zonder haar vriend aan haar zijde. Nochtans zouden de twee al zeker sinds 2017 een koppel vormen. Hij zou ook een van de reden geweest zijn waarom ze enkele maanden geleden definitief naar Londen verhuisde. Ook dat gebeurde al in alle stilte.

Daarom is het des te opvallender dat ze in een gesprek met het magazine Interview samen met haar ‘Ocean’s eight’-collega Sarah Paulson iets meer losliet over haar relatie. Die laatste vroeg haar onder meer of ze verliefd is. “Natuurlijk ben ik dat”, antwoordde ze. Daarna volgde de vraag of ze gaan trouwen en kwam er naar verluidt een veelzeggende stilte. “Dat weet enkel god. Wij maken plannen en god lacht ermee”, zei ze mysterieus.

Mama Riri

Ze kreeg ook nog de vraag voorgeschoteld of ze moeder wil worden. “Meer dan wat ook ter wereld”, klonk het daarop al een stuk duidelijker. In het interview gaf Rihanna bovendien aan dat ze ondanks haar drukke agenda ook meer tijd maakt voor de liefde en vaker momenten van rust probeert in te lassen. Ze voegt in elk geval de daad bij het woord, want momenteel genieten de tortelduifjes van een vakantie in Italië.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ??Bryan The Amazed ™ (@bryan_theamazed) op

 

Door flb