“Mijn vriend wil sm. Ik niet. Wat nu?” Herman Brusselmans en Evi Hanssen lossen het op

“Mijn vriend wil sm, ik niet. Wat nu?” Dat soort vragen krijgen Herman Brusselmans en Evi Hanssen op hun bord in een nieuw Nederlands programma.

In Celebrity call centre bieden bekende Nederlanders – en twee Belgen – een luisterend oor aan anonieme bellers die met een dilemma zitten of gewoon hun hart willen luchten. Een prangende vraag, een kleine ergernis, een groot drama: alles is bespreekbaar. De bekende telefonisten reageren vanuit hun eigen ervaringen en gaan tussen de telefoons door met elkaar in gesprek. De vragen kunnen alle richtingen uitgaan: van “ik ben een alleenstaande moeder van vijf autistische kinderen en trek het niet meer” en “Ik durf niet naar de wc te gaan tijdens een onenightstand” tot “ik heb twee kinderen, maar ik had ze liever niet gehad” en “ik ben jong en eenzaam, hoe maak ik vrienden”.

Herman Brusselmans en Evi Hanssen bevinden zich in een bont gezelschap met onder anderen tv-presentator Henny Huisman, misdaadjournalist Peter R. de Vries, voormalige pornoster Bobbi Eden en stand-upcomedian Javier Guzman. Het programma is vanaf 30 juni te zien op NPO 3.

 

bekijk ook

 

Evi Hanssen praat over belang van uitstrijkje: “Er zijn abnormale cellen gevonden”

Blote Evi Hanssen vraagt én krijgt aandacht voor borstkankeronderzoek

Door tdl
AANGERADEN