Matthias Schoenaerts vindt liefde bij bekende Chileense actrice

Bron © The Daily Mail

Foto: REUTERS

Matthias Schoenaerts zou volgens de Britse tabloids een nieuw lief hebben, het gaat om de Home And Away ster en supermodel Pia Miller (35).

Matthias Schoenaerts vindt liefde bij bekende Chileense actrice
Is dit het nieuwe lief van Schoenaerts? Foto: instagram

De geruchten zijn in gang geschoten na enkele flirterige interacties op sociale media. Noch Schoenaerts, noch Miller hebben de relatie bevestigd. Zij deelde wel een kiekje op Instagram van een vakantie op het Griekse eiland, Kastellorizo. Waarop Schoenaerts de commentaar schreef: ‘Coming soon’ ofwel ‘ik kom snel’. Pia antwoorde langs haar kant dan weer op een profielfoto van Matthias. Matthias reageerde daarop ‘agapimou’, Grieks voor ‘mijn lief’.

Lees verder onder de post

Dit bericht bekijken op Instagram

????????. I do.

Een bericht gedeeld door Pia (@pia) op

Schoenaerts wordt wel vaker gespot met modellen aan de arm. In maart plaatste hij een filmpje waar hij in het gezelschap vertoeft van Cindy Bruna (24) en Kelly Gale (23), beiden modellen van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret.

Nochtans zou Miller verloofd zijn met filmproducer Tyson Mullane. Maar recent hebben de twee elkaar ontvolgd en werden de foto’s van hun verloving gedeletet. Ze zou samen met haar zonen uit een vorige relatie (12 en 16) vertrokken zijn uit hun huis in Sydney.

Lees ook.Margot Robbie wil het (weer) doen met Matthias Schoenaerts

bekijk ook

Matthias Schoenaerts in maart nog op date met twee ‘Victoria’s Secret’-modellen

AANGERADEN