Fotomodel Chey na “laffe hondenstreek” uit ‘Love island’: “Ze bestaat niet meer voor mij”

Niet zonder slag of stoot heeft Cheyenne Ciani (24), een fotomodel uit Amsterdam, het programma Love island verlaten. Volgens medebewoner Denzel pleegde ze “een laffe hondenstreek” en bestaat ze voor hem niet meer.

Love island nam maandagavond afscheid van twee bewoners: voetballer Miles Vissers (27) uit Antwerpen en model Cheyenne Ciani (24) uit Amsterdam. Het afscheid van “Chey” verliep niet vlekkeloos: vlak voor haar vertrek vertelde ze dat Denzel bij de volgende herkoppeling voor haar zou gekozen hebben. Dat kwam hard aan bij Aleksandra, die een koppel vormt met Denzel. Voor wie Love island niet volgt: het programma bestaat volledig uit vrijgezellen die aan elkaar gekoppeld worden, maar af en toe worden er koppels door elkaar gegooid. De enige manier om in het programma te blijven – met aan het einde 25.000 euro voor de winnaar – is als deel van een koppel. De biecht van Chey kwam niet alleen hard aan bij Aleksandra. Een woedende Denzel ontkende dat hij Aleksandra bij een herkoppeling ging laten stikken: “Chey is mij komen smeken om voor haar te kiezen. Wat een laffe hondenstreek, voor mij bestaat ze niet meer.”

Cheyenne zegt dat ze zichzelf niets te verwijten heeft: “Ik wou gewoon dat Aleksandra de waarheid kende over Denzel. Mensen vinden mij misschien niet oprecht, maar die mensen vergeten dat ze niet alles te zien krijgen: in Love island moeten de makers elke dag 24 uur in veertig minuten zien te monteren.”

Cheyenne vormde in het programma een tijdje een koppel met Stenn. Diens vader sprak via sociale media de hoop uit dat zijn zoon besefte dat Chey een spel met hem speelde. Jammer, vindt Chey: “Ik heb gezien dat de moeder van Stenn zich wel positief over mij heeft uitgelaten. Dat onthoud ik dan liever.” Op sociale media zijn de reacties op Chey weinig lovend. De woorden “kreng”, “toxic” en “schijnheilig” zijn in de aanbieding. “Ik weet wat me te wachten staat”, zegt Chey, die de reacties pas na de aflevering van maandagavond voor het eerst te zien kreeg, maar door de makers wel werd voorbereid: “Ik ben een sterke vrouw, daar hebben mensen snel een mening over. Ik heb er geen spijt van, ik heb een leuke tijd gehad, een paar vrienden heb ik voor het leven. Ik heb dit niet gedaan om mijn bekendheid te boosten: ik had al genoeg volgers op Instagram.”

Fotomodel Chey na “laffe hondenstreek” uit ‘Love island’: “Ze bestaat niet meer voor mij”
Door tdl
Meest recent