Papa die zoon en vrouw verloor bij de aanslagen in Nice, is drie jaar later ook “gestorven van verdriet”

© AFP

Een hartverscheurend verhaal. Een man die zijn vrouw en zoon verloor tijdens de aanslagen in Nice van 2016 is nu zelf gestorven. Hij kon het verdriet niet langer aan.

sgg

Twee dagen lang zocht Tahar Mejri (42) naar zijn vierjarig zoontje na de aanslagen die 86 levens eiste. Hij liep rond in de straten van de stad en lanceerde de ene na de andere Facebook-oproep. Zijn vrouw had hij zien sterven, maar zijn zoontje was hij in de chaos kwijtgeraakt. In het ziekenhuis van Pasteur kon de man eindelijk zijn zoektocht staken, maar het was niet het einde dat hij gehoopt had. Zijn zoontje had ook het leven gelaten tijdens de aanslag.

Sindsdien was de man ontroostbaar. Zijn gezondheidstoestand verslechterde. Hij had wel een nieuwe vriendin, maar toch bleef zijn verdriet. Nu is hij overleden. De man zal in Tunesië naast zijn vrouw en zoontje begraven worden. Er is een onderzoek geopend om de exacte doodsoorzaak te vinden, maar voor zijn familie en vrienden is het duidelijk. De man is gestorven van verdriet.

© Photo News

Aangeboden door onze partners