Vincent Banic na vertrek Bab Buelens bij ‘Familie’: “Ik mis haar superhard”

Bron © Dag Allemaal

Vincent Banic en Bab Buelens in ‘Familie’ Foto: VTM

Het vertrek van Bab Buelens uit het VTM-programma ‘Familie’ slaat wonden. Niet in het minst bij acteur Vincent Banic, die zijn beste maatje zag verdwijnen.

Het vertrek van Emma (Bab Buelens) naar het buitenland betekende meteen ook het einde van haar relatie met Guido (Vincent Banic). Een harde noot voor Banic, die het verdwijnen van Buelens in Dag Allemaal “een héél spijtige zaak” noemt. “Ik heb heel veel van haar geleerd. Ze heeft me het personage echt beter leren kennen. Na haar vertrek zal het ook nooit meer dezelfde zijn. En ik ook niet.”

Het valt Banic dan ook zwaar om zonder Buelens op de set te staan. “Ik mis Bab superhard. We zijn echt de allerbeste vrienden en het is een hele aanpassing om zonder haar te spelen. Ze is de meest eerlijke, onbaatzuchtige actrice die ik ken. Ze zorgt er altijd voor dat je het beste van jezelf laat zien.”

Een nieuw lief voor zijn personage hoeft voor Banic dan ook niet meteen. “Ik denk dat Guido eerst even de breuk met Emma zal moeten verwerken alvorens hij een nieuwe relatie kan beginnen. Dat zou alleszins mijn advies zijn voor hem”, klink het.

Door jvh