Guga Baúl, Nathalie Meskens en Koen Wauters nemen het op tegen onbekende Vlamingen in ‘Beat VTM’

Foto: VTM

Koen Wauters, Nathalie Meskens en Guga Baúl nemen dit najaar deel aan het nieuwe VTM-programma ‘Beat VTM’. Daarin strijden acht onbekende Vlamingen tegen evenveel VTM-gezichten, waarin beide kampen 100 dagen de tijd krijgen om een totaal nieuwe discipline aan te leren en het daarna tegen elkaar opnemen in een wedstrijd. Wie de vijf andere gezichten zijn, wordt later bekendgemaakt.

Het programma gaat dit najaar van start met een kick-off uitzending waarin beide kampen ontdekken wie hun uitdagers zijn en welke disciplines ze onder de knie moeten krijgen. Wie welke discipline voor zijn rekening neemt, bepalen de bekende Vlamingen zelf. Daarna moeten ze 100 dagen aan de bak tijdens intensieve trainingen.

Voor Koen Wauters is het alleszins niet voor het eerst dat hij een loodzware uitdaging aangaat. Eerder deed hij dat al met Tom Waes als zijn uitdager in Wauters vs Waes, maar ook in programma’s als Over winnaars en Project K. “Bij Wauters vs Waes moest ik het opnemen tegen een zeer sterke opponent. De kandidaten die aan VTM Beat deelnemen, zullen niet voor Tom Waes moeten onderdoen, vermoed ik. Ik zal ervoor zorgen dat ik – wat de discipline ook wordt – zo sterk mogelijk aan de start kom.”

Guga Baúl, Nathalie Meskens en Koen Wauters nemen het op tegen onbekende Vlamingen in ‘Beat VTM’
Wauters nam het in extreme uitdagingen op tegen Waes in Wauters vs Waes. Foto: © VRT / VMMA

Ook Nathalie Meskens en Guga Baúl kijken ernaar uit. Voor Meskens is het de ideale gelegenheid om zich eens te tonen als haar energieke zelve en niet als actrice of presentatrice. En ook Baúl heeft ervaring op het vlak van fysieke uitdagingen. Hij nam eerder al deel aan Boxing stars. “Een van mijn dromen als kind was om topsporter te worden. Ondanks de vele opofferingen lijkt me dat een heerlijk gevoel om naar een bepaald doel toe te leven en te pieken op het juiste moment”, klinkt het bij Baúl. “Mijn deelname aan Boxing stars bijna drie jaar geleden was mede door het prille vaderschap een van de meest intense periodes uit mijn leven. Zelden zo’n stoot adrenaline gekregen als toen, een mix van overlevingsdrang en competitiviteit, angst en ongekende oerkracht die een tijdelijke roes heeft gecreëerd. Benieuwd welke uitdaging Beat VTM nu voor mij in petto heeft!”

Door eadp
TOP 10 MEEST GELEZEN