Tom Van Imschoot en Denis Dessaer worden assistent van Mazzu bij KRC Genk

Bron © BELGA

Tom Van Imschoot Foto: Dick Demey

Tom Van Imschoot en Denis Dessaer gaan als assistent-trainers aan de slag bij KRC Genk. Ze zullen bij de landskampioen werken onder de nieuwe hoofdcoach Felice Mazzu, zo bevestigen de Limburgers dinsdag.

De 37-jarige Van Imschoot hing in 2016 zijn voetbalschoenen aan de haak na een profcarrière bij onder meer STVV, Westerlo, Bergen, KV Oostende en FC Eindhoven. In juli 2017 trok hij naar SK Lommel waar hij als technisch directeur en T1 aan de slag was.

De 35-jarige Desaer speelde vier seizoenen bij White Star Brussel waar hij aanvoerder was onder Mazzu.

Sandro Salamone (36) is de laatste toevoeging aan de staf. Hij zal samen met Peter Persoons instaan voor de videoanalyse. Salamone was eerder vier seizoenen videoanalist bij Moeskroen. Momenteel was hij aan de slag bij de Belgische U19 en deed hij ook scoutingswerk voor de Rode Duivels.

Felice Mazzu werd al eerder voorgesteld als opvolger van Philippe Clement, die naar Club Brugge verhuisde en T2 Johan Van Rumst meenam. Jos Daerden gaat een nieuwe uitdaging aan binnen KRC Genk, zo bevestigt de kampioen. Hij zet mee zijn schouders onder het eerder gelanceerde FRZA! Limburg. “Een bijzonder nieuw project van de KRC Genk jeugdacademie waarbij er nauw wordt samengewerkt met enkele Limburgse interprovinciale voetbalclubs”, aldus Genk. “KRC Genk bedankt Johan voor zijn harde werk, en is ook verheugd dat Jos met zijn jarenlange ervaring bij de club blijft. Welkom Tom, Denis en Sandro en tot snel op de oefenvelden van de Luminus Arena!”, besluit het bericht.

Door (belga)
  • Meer voetbal