Abonnee worden? Kies je leesformule

20/06/2019 - Extra
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

  VIJF

Vijf blijft hele zomer daten en bedriegen

Vijf laat deze zomer een hele reeks dating- en liefdesprogramma’s los op het publiek. Vanaf 24 juni is er onder meer de Nederlandse versie vanFirst dates’ te zien. En wie het afgelopen saaie seizoen van Temptation island wil doorspoelen, kan op de website afstemmen op ‘Love island UK’.

“Het saaiste seizoen aller tijden.” Het was een veelgehoorde kritiek als het over het laatste seizoen van Temptation island ging. Maar dat weerhoudt zender Vijf er niet van om tot en met augustus volop in te zetten op realityreeksen die draaien rond liefde, dating en intriges. Te beginnen met First dates Nederland. Dat is de Nederlandse versie van het First dates UK dat momenteel op Eén te zien is. De VRT is sinds kort ook bezig met een Vlaamse versie van het programma. Jong en oud ontmoet er elkaar voor het eerst op restaurant in de hoop met de ware naar huis te gaan.

Spionage

Vanaf 2 juli is op Vijf ook het tweede seizoen van The bachelor Australië te zien, waarin de vrouwen alles in de strijd gooien om het hart van vrijgezel Blake te veroveren. En vanaf 5 juli is er ook de realityreeks Undercover girlfriends, waarbij vijf vrouwen er proberen achter te komen of hun partner wel de ware is door ze te laten bespioneren tijdens hun reis in Marbella.

En wie vindt dat het Vlaams-Nederlandse Love island wat gezapig verloopt, kan afstemmen op Vijf.be voor de Britse versie. Het nieuwe seizoen loopt nog maar net, maar doet het publiek en de tabloids nu al smullen van intriges en drama.(eadp)

AANGERADEN
Meest recent