Voormalig Braziliaans international Maxwell door ex aangeklaagd voor slagen en verwondingen

Bron © BELGA

Foto: BELGAIMAGE

De voormalige partner van Maxwell heeft een klacht voor slagen en verwondingen ingediend tegen de gewezen Braziliaanse international. De politie van de staat Minas Gerais bevestigt dat er een onderzoek wordt gevoerd maar geeft om privacyredenen geen details.

Volgens Braziliaanse media zou Giulia Reverendo Andrade op 27 maart naar de politie zijn gestapt. Maxwell zou onder meer twee tenen van de vrouw hebben gebroken, haar hebben geslagen en verbaal bedreigd.

Maxwell, vandaag aan de slag als technisch directeur bij PSG, ontkent de beschuldigingen. “Ik ben geschokt te zien hoe een vrouw met wie ik heb samengeleefd en die de moeder is van mijn prachtige kinderen de wet op deze manier misbruikt”, laat de 37-jarige Braziliaan in een verklaring optekenen. De twee vormden tien jaar een koppel en hebben samen vier kinderen.

Maxwell laat nog weten “zijn totale onschuld te zullen bewijzen”. “Ik zal aantonen dat het slechts leugens zijn. Uit respect voor de moeder van mijn kinderen geef ik geen verder commentaar op deze zaak”, besluit de ex-speler van onder meer Barcelona, Inter Milaan en Ajax.

Voormalig Braziliaans international Maxwell door ex aangeklaagd voor slagen en verwondingen
Foto: BELGAIMAGE
AANGERADEN