L’Oréal kondigt samenwerking aan met... onlangs overleden Karl Lagerfeld

© L’Oréal

Karl Lagerfeld overleed op 19 februari, maar nog voor zijn dood was hij bezig aan een make-upcollectie voor L’Oréal. Die wordt uiteindelijk uitgebracht in het najaar.

flb

Karl Lagerfeld heeft de voorbije decennia een onuitwisbare voetafdruk achtergelaten op de modewereld en dat blijkt nog niet te zijn afgelopen. Zo werkte hij voor zijn dood samen met het Franse cosmeticalabel L’Oréal aan een make-upcollectie. En die komt in september ook effectief op de markt na de lancering tijdens de modeweek in Parijs.

Heel veel verdere details zijn daarover nog niet bekendgemaakt, behalve dat het de “rock-chic stijl en de Parijse elegantie” van de ontwerper zal belichamen. Daarnaast heeft L’Oréal er naar eigen zeggen zijn “wetenschappelijke toewijding en kleurenexpertise” aan toegevoegd.

“Al onze samenwerkingen met modeontwerpers zijn een hele eer, maar deze heeft toch een bijzondere betekenis”, zegt global brand president Délphine Viguier-Hovasse in een reactie aan WWD.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook