Ines uit Australische ‘Blind Getrouwd’ deelt sexy foto met Belgische fans

Bron © Daily Mail

De Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ is niet alleen populair aan de andere kant van de wereld. Ook in België is de dramatische reeks in trek en dat weet ook Ines Basic, een van de meestbesproken deelneemsters: zo deelt ze een uitdagende foto van zichzelf met haar Belgische fans.

‘Goedemorgen België! Dat was de korte boodschap die Ines bij een foto van zichzelf plaatste op Instagram. De brunette hulde zich voor de gelegenheid in een kanten string en een veel zedelijkere witte trui.

Dit bericht bekijken op Instagram

Good morning Belgium ????

Een bericht gedeeld door Ines (@innnnnnes) op

Het mag dan wel vreemd lijken dat de Australische in haar bericht verwijst naar België maar als je haar toenemend aantal volgers op sociale media onder de loep neemt, is het eerder een strategische zet.

LEES OOK. Bijna 155.000 kijkers voor ‘Blind getrouwd op speed’

Ondanks dat de show bol staat van de dramatische scènes en affaires lijken de Belgische kijkers vooral te vallen voor de Australische landschappen en cultuur. “Australië lijkt wel een droom”, zegt radiopresentatrice Anke Buckinx in een interview met Ines op Joe. Iets wat door de nieuwbakken realityster meteen wordt beaamd.

Door lla