Dit N+ artikel is exclusief voor jou als abonnee.

Abonnee worden? Kies je leesformule

01/07/2019 - Extra
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

De acteur is twee jaar samen met zijn vriendin, Loredana. BELGA

Matteo Simoni wordt papa

Matteo Simoni (31) wordt voor het eerst vader. “We made a baby, baby”, schreef hij in een Instagram-boodschap aan zijn vriendin Loredana Falone. De acteur en de modeontwerpster zijn twee jaar samen. Ze komen allebei uit Limburg – hij uit Hasselt, zij uit Houthalen – maar wonen nu in Antwerpen. Het koppel is niet getrouwd.

Simoni en Falone wilden absoluut kinderen, maar de vraag was wanneer. “We hebben daar best veel gesprekken over, maar wat is het juiste moment?”, zei hij eerder dit jaar in een interview met Flair. “Ik denk niet dat we ooit een juist moment voor kinderen zullen vinden. Dat zou ineens moeten gebeuren of zo, want regel het maar. Op dit moment hebben we het weer half losgelaten, maar misschien keert het verlangen morgen terug. (lacht) Het zal alleszins een mooi kindje zijn als het op Loredana lijkt.”

Simoni is een van Vlaanderens meest succesvolle acteurs, bekend van onder meer de tv-series Safety first en Callboys en de films Marina en Patser. Momenteel is hij bezig met de opnames van de Vlaams-Ierse wielerfilm The Racer over de Tour de France 1998. Falone startte vijf jaar geleden het kledingmerk Wearable Stories op, waarmee ze voor ecologische kledij kiezen. Ze heeft winkels in Hasselt en Antwerpen. (dhs)