“Het klinkt vreselijk maar het is heerlijk”: Vlogster deelt geheim ingrediënt voor havermoutpap

© © YAY Micro

YouTuber Natalie Tran verblijdt haar volgers met een manier om havermoutpap nog beter te doen smaken. In een tweet, die vervolgens viraal ging, deelde ze “haar geheime ingrediënt”. De reacties zijn gemengd.

Wout Desmytere

“Zo’n zestien jaar geleden vertelde de vader van mijn eerste vriendje dat ik moest stoppen met zoetigheden in mijn havermoutpap te draaien”, zo begint Tran haar boodschap. “Ik zou een veel beter effect bereiken als ik er gewoon een stukje boter in deed. Vorige week heb ik het voor de eerste keer geprobeerd en ik wil niet dramatisch doen, maar het is hemels. Ik denk er sterk over na om hem in mijn testament te zetten.”

In een mum van tijd had het bericht 2.400 likes. Veel van Trans volgers deelden gretig hun eigen mening. “Ik ga dit proberen. Ik doe tegenwoordig overal boter op”, schreef iemand. “Dit klinkt als iets vreselijks om te zien maar geweldig om te proeven”, zei een ander. Toch zijn er ook sceptici. “Je voegt beter biologische pindakaas toe”, zei iemand. Anderen gaven Griekse yoghurt of fruit als tip voor een geheim ingrediënt.

MEER VIDEO
Aangeboden door onze partners
AANGERADEN

Hoofdpunten