Modemerk McGregor binnenkort terug te vinden in de Belgische winkelstraten

De Nederlandse winkelketen McGregor, die in 2017 failliet werd verklaard, komt terug naar de Belgische en Nederlandse winkelstraten. Van september tot half oktober zullen de nieuwe zaken de deuren openen. Dat schrijft het merk in een persbericht.

De nieuwe winkels komen er in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Antwerpen en Knokke. De eerste drie zaken zullen in eigen beheer uitgebaat worden, de andere als franchise.

In 2016 en 2017 kwam er slecht nieuws voor McGregor. Eerst ging de overkoepelende McGregor Fashion Group failliet. Daarna wilde Doniger Fashion BV een doorstart maken, maar dat was niet mogelijk wegens een liquidatie van de onderdelen van de groep.

Begin dit jaar raakte bekend dat de Nederlandse investeerders Fred Gehring en Ludo Onnink, vroeger werkzaam bij Tommy Hilfiger, de herintroductie van het label zouden leiden. Dat doen ze in het gezelschap van het Belgische GAB onder leiding van Alain Broekaert.

Volgens de investeerders zal het nieuwe aanbod eerst in essentie focussen op de basics van het label. De komende seizoenen komen daar meer stuks bij in lijn met de trends.

Door vwh