Pittig stagedagje voor Club Brugge, Dennis gaat de mist in, Nederlanders met transfer in het hoofd

Stagedag drie in Garderen is een pittige voor Club Brugge: ‘s ochtends een ochtendtraining, ‘s avonds om 18.30 uur een oefenwedstrijd tegen Heracles.

In de voormiddag stonden afwerking en aanvalsvormen een lange tijd centraal - er zaten enkele pareltjes tussen. Zo vlogen de ballen van Rezaei bijvoorbeeld aardig vlot binnen. Dennis trainde opnieuw apart, Mitrovic en Fadiga deden wel mee. De match tegen Heracles komt wel nog te vroeg voor hen.

Dennis maakte intussen een goede beurt voor de camera van Club Brugge, al ging hij op het einde wel de mist in:

Stefano Denswil zal straks niet aantreden bij blauw-zwart. Hij rondt namelijk zijn transfer naar Bologna af. De Nederlandse verdediger is onderweg naar Italië voor zijn medische testen. Bij de Rossoblu ligt een contract van drie seizoenen klaar. Ondertussen lijkt ook de interesse voor zijn landgenoot Danjuma steeds groter te worden - Southampton zou zijn situatie nu ook volgen - maar voor hem is er volgens zijn entourage nog geen enkel concreet voorstel.

Na de match tegen Heracles volgt donderdag een iets meer ontspannen dag. ‘s Ochtends trainen de mannen van Philippe Clement wel nog, in de namiddag trekt de ganse bende op teambuilding. Vrijdag staan er nog twee trainingen op het programma en zaterdag volgt een afsluiter met een oefenmatch tegen AZ.

Door Junior Verbeeke
AANGERADEN