Victoria en David Beckham vieren twintig jaar huwelijk met foto’s uit de oude doos

Als er één showbizzkoppel is dat onverwoestbaar lijkt, dan is het wel Victoria en David Beckham. De voormalige voetballer en de modeontwerpster vieren op 4 juli twintig jaar huwelijk. Dat doen ze met foto’s van vroeger.

Een terugblik naar 4 juli 1999: op die dag gaven Spice Girl Victoria Adams en stervoetballer David Beckham elkaar hun jawoord. Exact twintig jaar verder zijn de twee nog altijd een sterk koppel en dat viert de voormalige zangeres op Instagram met een reeks foto’s, gemaakt door de jaren heen.

“Twintig jaar vandaag. Ik hou zoveel van je. Kusjes xxxxx”, schrijft ze erbij. Ook David Beckham staat vandaag stil bij de huwelijksverjaardag en deelt enkele kiekjes. “Wow, twintig jaar. Kijk eens naar wat we allemaal hebben gecreëerd. Ik hou zoveel van je”, staat er bij enkele foto’s, onder meer met hun kroost erbij.

De relatie van de Beckhams ging niet altijd over rozen. In 2004 leek een scheiding op de loer te liggen door Rebecca Loos, model, mediapersoonlijkheid en ex-assistente van de voetballer. Zij zou een affaire met hem hebben gehad, iets wat Beckham altijd heeft ontkend. Intussen is ze een getrouwde moeder en woont ze in Noorwegen. De relatie van de Beckhams overleefde. Het koppel deelt naast verschillende bedrijven ook vier kinderen: Brooklyn, Cruz, Romeo en dochtertje Harper.

Door vwh
Meest recent