Concert Rammstein in amper vijftien minuten uitverkocht

© Christoph Soeder/dpa

Vijftien minuten, langer had Rammstein vrijdagochtend niet nodig om het nieuwe Park De Nieuwe Koers in Oostende helemaal uit te verkopen. De Duitse metalgroep staat er op 10 juni 2020 met hun Europe Stadium tour voor de tweede keer in ons land. Voor mensen die geen ticket hebben kunnen scoren, is er nu een wachtlijst geopend.

eadp

Tien jaar wachten op een nieuwe plaat zorgt ervoor dat fans op hete kolen zitten. Dat blijkt alleszins bij Rammstein, die in mei een nieuwe titelloze plaat uitbrachten. Eerste single Deutschland scheerde meteen hoge toppen in de charts in verschillende landen. Ook in België stootte het album door naar de eerste plaats in de hitlijsten. Daarmee schrijft de band Ultratopgeschiedenis, want het is voor het eerst sinds het begin van de Belgische charts dat een Duitstalig album de eerste plek haalt.

© Rammstein

En dat vertaalt zich nu in twee uitverkochte concerten in hun Europe Stadium tour. Het Koning Boudewijnstadion in Brussel was in sneltempo uitverkocht, daar staan ze op woensdag 10 juli. En nu heeft Rammstein dat kunstje nog eens netjes overgedaan voor hun concert op 10 juni 2020 in Oostende. In vijftien minuten tijd waren alle tickets, gaande van 89 tot 115 euro, de deur uit. Meteen een knalstart voor Park De Nieuwe Koers in Oostende, waar tussen de 70.000 en 100.000 mensen binnen kunnen.

LEES OOK.Rammstein komt ook naar Oostende

Wie geen ticket kon bemachtigen, kan zich aanmelden voor de wachtlijst. Mogelijk komen nog vastgezette tickets vrij. De organisator waarschuwt wel voor doorverkopers van tickets en valse Facebookevents, de keerzijde van de immense populariteit van Rammstein. “De enige officiële ticketkanalen zijn Ticketmaster en Eventim. Tickets aangekocht via andere kanalen geven geen garantie op toegang.” De zwarte lijst met doorverkopers is te vinden op ilovemyticket.com.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten