Te schattig: zijn Guido en Emma uit ‘Familie’ in het echt een koppel?

Foto: Instagram

Dat Vincent Banic het moeilijk had met het vertrek van tegenspeelster Bab Buelens uit het VTM-programma ‘Familie’, was al langer duidelijk. Nu lijkt het erop dat Guido en Emma uit ‘Familie’ in het echte leven een koppel vormen.

Vincent Banic en Bab Buelens - Guido en Emma en ‘Familie’ - lijken voortaan als koppel door het leven te gaan. Dat blijkt uit een foto die beide acteurs op hetzelfde moment op Instagram plaatsten. Uit de reacties en vele vind-ik-leuks wordt duidelijk dat er meer aan de hand is dan een gewone vriendschap tussen de twee. Vragen als ‘Zijn jullie echt samen?’ krijgen een like en ook felicitaties van collega’s worden op hartjes onthaald.

Te schattig: zijn Guido en Emma uit ‘Familie’ in het echt een koppel?

De acteurs speelden lange tijd een koppel in ‘Familie’, tot hun liefde daar bekoelde en Bab Buelens uit de reeks werd geschreven. Het viel Banic al zwaar om zonder Buelens op de set te staan, liet hij enkele weken geleden nog weten. “Ik mis Bab superhard”, klonk het toen. “We zijn echt de allerbeste vrienden en het is een hele aanpassing om zonder haar te spelen. Ze is de meest eerlijke, onbaatzuchtige actrice die ik ken. Ze zorgt er altijd voor dat je het beste van jezelf laat zien.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BAB BUELENS (@babmjb) op

Dit bericht bekijken op Instagram

...

Een bericht gedeeld door vincentbanic (@vincentbanic) op

Door ehu