Abonnee worden? Kies je leesformule

08/07/2019 - Extra
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

De foto die zowel Banić als Buelens op hun Instagram zetten. RR 

Banić en Buelens dan tóch een koppel

Met een foto op Instagram en met heel veel hartjes hebben Vincent Banić (31) en Bab Buelens (25) bevestigd wat veel mensen al vermoedden: de twee waren niet alleen in Familie een koppel, maar nu ook erbuiten.

Het is lang niet de eerste keer dat Vincent Banić en Bab Buelens samen op Instagram opduiken: de twee speelden jarenlang samen in Familie en zijn goede vrienden. Al jaren gaan er geruchten dat ze meer zijn dan collega’s, iets wat beide acteurs echter altijd hebben ontkend. Maar met de foto die gisteren zowel op de account van Banić als die van Buelens verscheen, lijken ze hun relatie dan toch te bevestigen. De foto werd in beide gevallen zonder één woord commentaar gepost en meer dan dertigduizend keer geliket. Honderden mensen reageerden met felicitaties, duimpjes omhoog en hartjes. Ook collega-acteurs als Jasmijn Van Hoof, Margot Hallemans en Leen Dendievel strooiden met hartjes. Iemand reageerde: “Guido en Emma (hun personages in Familie, nvdr.) waren al top! Maar Vincent en Bab da’s pas hartje. Veel geluk!”

De timing van de foto is veelzeggend: Bab Buelens is na de zomer niet langer te zien in Familie, Vincent Banić wel. Mogelijk hebben de twee gewacht tot na de seizoensfinale om hun relatie te bevestigen.(tdl)

AANGERADEN